• Verzending binnen 3 werkdagen
  • Veilig betaling met IDEAL
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Persoonlijk en op maat gemaakt
  • Af te halen in Hoogeveen

BETALING

Bestellingen kunnen veilig vooraf worden betaald met IDEAL of wanneer de bestelling wordt opgehaald. Dan dien je het bedrag contant mee te nemen. 

De bestelling kun je ook in Hoogeveen ophalen. Klik dan bij verzendmethode: ‘ophalen in Hoogeveen’ aan. Het adres staat er dan achter. Eventuele verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht. Via de mail wordt er dan contact met je gezocht, zodat we kunnen overleggen op welke dag en tijd het pakketje kan worden opgehaald. 

 

Aankopen vanaf €49,95 zijn inclusief verzendkosten. Beneden dit bedrag wordt er verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer er meer items worden besteld, worden de verzendkosten van het grootste artikel aangehouden. Tenzij het artikel wordt afgehaald in Hoogeveen. Dan vervallen de verzendkosten. Dit dient wel aangegeven worden tijdens het bestelprocedure. 

 

 

LEVERING

We zijn erop gebrand om jouw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. De meeste items uit de webshop worden met de hand gemaakt dus het zou kunnen voorkomen dat de levertijd langer maar ook zeker korter kan worden. Wanneer de levertijd langer wordt, zal dit vroegtijdig worden gecommuniceerd. ​ 

 

Heb je speciale wensen omtrent de levering, bijvoorbeeld een verjaardag, laat dit dan weten. Dit kan tijdens het bestellen (bevestiging en dan opmerkingen). Wij zullen er dan alles aan doen om je bestelling op tijd te versturen. 

 

Eventuele cadeautjes kun je vooraf het bestelproces al aangeven. Dan worden ze voor €1,50 op een leuke Koekieboe manier ingepakt. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat het pakketjes moet worden geleverd naar een ander adres. Er worden geen bestelgegevens of prijzen meegeleverd met het product (deze worden verzonden via de mail). Zo kun je het cadeau meteen versturen naar de ontvanger.

 

Nederland
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. De verzendingen naar Nederland is €4,50 (brievenbuspakketje) met track and trace. 

 


Wanneer pakketjes laat of niet binnenkomen, is MijnTaarttopper niet aansprakelijk.