• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

BETALING

Bestellingen kunnen veilig vooraf worden betaald met IDEAL of wanneer de bestelling wordt opgehaald. Dan dien je het bedrag contant mee te nemen. 

De bestelling kun je ook in Hoogeveen ophalen. Klik dan bij verzendmethode: ‘ophalen in Hoogeveen’ aan. Het adres staat er dan achter. Eventuele verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht. Via de mail wordt er dan contact met je gezocht, zodat we kunnen overleggen op welke dag en tijd het pakketje kan worden opgehaald. 

 

Aankopen vanaf €19,95 zijn inclusief verzendkosten. Dit geld alleen voor verzendingen binnen Nederland. Beneden dit bedrag wordt er verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer er meer items worden besteld, worden de verzendkosten van het grootste artikel aangehouden. Tenzij het artikel wordt afgehaald in Hoogeveen. Dan vervallen de verzendkosten. Dit dient wel aangegeven worden tijdens het bestelprocedure. 

 

 

LEVERING

We zijn erop gebrand om jouw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. De meeste items uit de webshop worden met de hand gemaakt dus het zou kunnen voorkomen dat de levertijd langer maar ook zeker korter kan worden. Wanneer de levertijd langer wordt, zal dit vroegtijdig worden gecommuniceerd. ​ 

 

Heb je speciale wensen omtrent de levering, bijvoorbeeld een verjaardag, laat dit dan weten. Dit kan tijdens het bestellen (bevestiging en dan opmerkingen). Wij zullen er dan alles aan doen om je bestelling op tijd te versturen. 

 

Nederland
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. De verzendingen naar Nederland is €4,50 (brievenbuspakketje) met track and trace. 

Wanneer pakketjes door PostNL laat of niet binnenkomen, is MijnTaarttopper niet aansprakelijk. 

België
Verzending naar België is €9,00 (brievenbuspakketje) met track and trace. 
Wanneer pakketjes door PostNL laat of niet binnenkomen, is MijnTaarttopper niet aansprakelijk.