• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Geboorte cupcake toppers

Geboorte cupcake toppers, passend voor op de geboorte cupcakes.

Een geboorte cupcake topper maakt een geboorte cupcake helemaal af. Je tovert de cupcakes eenvoudig om naar dit thema. De gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de cupcakes met gepersonaliseerde cupcake topper!

 

Hoeveel geboorte cupcake toppers zou passend zijn? 

Om te beginnen inventariseer je hoeveel gasten er komen. Vervolgens beslis je of je op iedere cupcake een cupcake topper wilt. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om op een deel van de cupcakes een geboorte cupcake topper te plaatsen en het andere deel niet. 

Geboorte cupcake topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al cupcakes bij iemand besteld of ga je de cupcakes zelf bakken? In beide gevallen is het goed om ook over de cupcake toppers na te denken. Naast een passende kleur boter crème, maak je de verjaardag cupcakes namelijk eenvoudig af met een cupcake topper. De geboorte cupcake topper prik je in de cupcake (of je legt het erop) en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de cupcake topper, namelijk: de kleur, wel of geen prikker en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 


Het kiezen van de kleur van de geboorte cupcake toppers.

De gepersonaliseerde cupcake toppers kun je helemaal matchen met de kleuren van de cupcake. Bij bijna alle geboorte cupcake toppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je cupcake of iets wat helemaal afsteekt. Zie de afbeelding hieronder ter inspiratie. 

Wel of geen prikker?

Cupcake toppers kun je op de boter crème leggen of er in prikken. Als je de cupcake toppers op de boter creme legt, dan heb je een fraai plaatje van bovenaf. Mocht je nadenken over de foto's die op social media komen, dan weet je misschien wel vanaf welke hoek je gaat fotograferen. Houd hier zeker rekening mee met het bestellen van je cupcake toppers. 
Het toevoegen van een prikker is €0,50 cent extra er 6 cupcake toppers. 
Tip: heb je secondelijm en cupcake prikkers thuis liggen? Dan zou je er eventueel alsnog voor kunnen kiezen om dit zelf te doen. 


Het juist invoeren van de gegevens voor op de gepersonaliseerde cupcake toppers.

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De kleur en het huisnummer wordt exact overgenomen. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd!