• Handgemaakt met veel liefde!
  • Verzending binnen een week.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Veilig betalen via Ideal.

New home cupcake toppers

 

New home cupcake topper, passend voor op de new home cupcake.

Een new home cupcake topper maakt een new home cupcake helemaal af. Je tovert de cupcakes eenvoudig om naar dit thema. De gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de cupcakes met gepersonaliseerde cupcake topper!

 

Hoeveel new home cupcake toppers zou passend zijn? 

Om te beginnen inventariseer je hoeveel gasten er op de housewarming komen. Vervolgens beslis je of je op iedere cupcake een cupcake topper wilt. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om op een deel van de cupcakes een new home cupcake topper te plaatsen en het andere deel niet. 

New home cupcake topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al new home cupcakes bij iemand besteld of ga je de cupcakes zelf bakken? In beide gevallen is het goed om ook over de cupcake toppers na te denken. Naast een passende kleur boter crème, maak je de new home cupcake namelijk eenvoudig af met een cupcake topper. De new home cupcake topper prik je in de cupcake (of je legt het erop) en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de cupcake topper, namelijk: de kleur, wel of geen prikker en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 


Het kiezen van de kleur van de new home cupcake toppers.

De gepersonaliseerde cupcake toppers kun je helemaal matchen met de kleuren van de cupcake. Bij alle new home cupcake toppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je cupcake of iets wat helemaal afsteekt. Zie de afbeelding hieronder ter inspiratie. 

Wel of geen prikker?

Cupcake toppers kun je op de boter crème leggen of er in prikken. Als je de cupcake toppers op de boter creme legt, dan heb je een fraai plaatje van bovenaf. Mocht je nadenken over de foto's die op social media komen, dan weet je misschien wel vanaf welke hoek je gaat fotograferen. Houd hier zeker rekening mee met het bestellen van je cupcake toppers. 
Het toevoegen van een prikker is €0,50 cent extra er 6 cupcake toppers. 
Tip: heb je secondelijm en cupcake prikkers thuis liggen? Dan zou je er eventueel alsnog voor kunnen kiezen om dit zelf te doen. 


Het juist invoeren van de gegevens voor op de gepersonaliseerde cupcake toppers.

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De kleur en het huisnummer wordt exact overgenomen. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastische house warming gewenst met de new home cupcake toppers!  

We wensen je sowieso een mooi feestje. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je perfect passende cupcake toppers ontvangt.