• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! 

Mijn naam is Karin Leijssenaar, de eigenaresse van de site “MijnTaarttopper”. Moeder van Willem-Jan en Maarten en vriendin van Bart-Jan. PABO diploma in the pocket, gek op tuinieren, fotograferen en nieuwe dingen uitproberen. Niet de beste kok, vindt hardlopen (soms) wel leuk, is gek op een lekker wijntje met daarbij hapjes. 

 

In 2017 begonnen met het maken van babyartikelen, maar in die tijd was het nog niet zo serieus. Vooral ontwikkelen en kijken naar de mogelijkheden. Zo begon het allemaal met de naaimachine van mijn moeder. Het leek mij leuk om die mooie babyspulletjes na te maken voor mijn zoontje. Met leuke stofjes van de markt en een spoedcursus van mijn moeder, waren de eerste omslagdoeken een feit. Na de omslagdoeken werden er stoffen vlaggetjes, luiertasjes en speelkleedjes gemaakt.


Na een tijd dit te hebben gedaan, zocht ik een nieuwe uitdaging. De naaimachine maakte plaats voor een plotter. De mogelijkheden zijn echt eindeloos met zo'n ding! Dat maakt het werken hiermee zo leuk. Voor bekenden maakte ik zo nu en dan wat dingetjes. Maar omdat er steeds meer vraag was, heb ik me ingeschreven bij de KVK. En nu, is deze webwinkel er!

Ik wens je veel plezier met het uitzoeken van een mooie topper op deze site. Mocht je ergens vragen over hebben, neem dan zeker contact met me op via de mail, Instagram of WhatsApp