• Handgemaakt met veel liefde!
  • Verzending binnen een week.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Veilig betalen via Ideal.

Taarttopper per categorie

Shop hier je taarttopper per categorie. 
Wil je liever alle taarttoppers zien? Scrol dan naar beneden en bekijk alle taarttoppers.

 

Een taarttopper, passend voor iedere taart

Met een taarttopper maak je een taart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de taart met gepersonaliseerde taarttopper!

 

Taarttopper kiezen die bij je taart past

Wellicht heb je al een taart in gedachten en ben je nu bij de stap decoreren. Een taarttopper is een mooie, stijlvolle en eenvoudige manier om de taart te personaliseren. Een taarttopper shop je per categorie of per thema. Op deze pagina shop je de taarttopper per categorie. 

De volgende taarttopper categorieën kun je kiezen: taarttopper naam, taarttopper cijfer, naam en leeftijd taarttopper, taarttopper vlaggetjes, taarttopper bruiloft, taarttopper verjaardag, taarttopper baby en taarttopper 3D
Hier kun je per categorie bekijken welke taarttopper het beste bij je taart past. 

Mocht je al iets specifiekers in gedachten hebben, dan kun je de taarttopper wellicht shoppen per categorie. Bijvoorbeeld wanneer je een Spiderman taart topper zoekt, een taarttopper sweet 16, dino taart toppervlaggetjes taart topper, taarttopper geslaagd met naam of een one taarttopper voor een cake smash of de eerste verjaardag. In dit geval verwijs ik je naar de pagina met taarttoppers per thema


Taarttopper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien ga je de taart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen is het goed om de taarttopper af te stemmen met de taart. Op de site van MijnTaarttopper kun je de meeste taarttoppers namelijk personaliseren. De kleur, breedte en tekst kun je eenvoudig aanpassen. Let er tijdens het personaliseren van de taarttopper wel op dat je de juiste gegevens invoert. De tekst wordt namelijk letterlijk overgenomen. Eventuele spelfouten zou natuurlijk zonde zijn. 

 

Welke breedte taarttopper is mooi voor op de taart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op het feestje komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de taarttopper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals een macarons of bloemen. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper gaan. 

Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 


Het kiezen van de kleur van de taarttopper.

De taarttopper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste taarttoppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Zie de taarten met taarttoppers hieronder ter inspiratie. Als je op de foto klikt, kom je direct bij de taarttopper. 

Het juist invoeren van de gegevens voor op de taarttopper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam en leeftijd wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Veel plezier gewenst met de taarttopper

We wensen je veel plezier met de taarttopper. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op je taart. 

Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers

Of ga je toch liever voor een cupcake topper? Klik op de link om bij de volgende cupcake topper thema's te komen: new home cupcake toppers, verjaardag cupcake toppers, geboorte cupcake toppers, Marvel cupcake toppers, bruiloft cupcake toppers, jungle cupcake toppers, Vaderdag cupcake toppers, Moederdag cupcake toppers, Pasen cupcake toppers, Koningsdag cupcake toppers, Sinterklaas cupcake toppers, Kerst cupcake toppers, halloween cupcake toppers, Geslaagd cupcake toppers.

Hieronder zijn alle taarttoppers te zien.