• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Taarttoppers bruiloft

Hieronder vind je een uitgebreid assortiment bruiloft taarttoppers.
Alle taarttoppers zijn aan te passen. De kleur, het formaat en de namen. Op deze manier past de topper perfect bij jouw bruiloft taart! 


Een bruiloft taarttopper, passend voor iedere bruidstaart.

Een bruiloft taarttopper maakt een bruidstaart helemaal af. Het wordt de kerst op de bruidstaart en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van bruidstaart met gepersonaliseerde taarttopper!

 

Een bruiloft taarttopper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien ga je binnenkort bruidstaart bij iemand bestellen? Dan is het goed om het ook over de taarttopper te hebben. De taarttopper moet namelijk bij de kleuren van de taart passen en de breedte moet in verhouding wel kloppen. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van een bruiloft taarttopper, namelijk: de breedte, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Welke formaat voor mijn gepersonaliseerde bruiloft taarttopper is mooi? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op het feest komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. De bakker kan je vast vertellen hoe breed de bovenste laag van de bruidstaart gaat worden. 
Vervolgens maak je de keuze hoe breed de bruiloft taarttopper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals macarons of (eetbare) bloemen. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 

 

Het kiezen van de kleur van de bruiloft taarttopper.

De bruiloft taarttopper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij alle taarttoppers bruiloft kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals wit en goud. Zie de afbeeldingen hieronder ter inspiratie. 

 

Het juist invoeren van de gegevens voor op de gepersonaliseerde bruioft taarttopper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De tekst wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastische bruiloft gewenst!  

We wensen je een mooie bruiloftsfeest. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende bruiloft taarttopper ontvangt voor op je bruidstaart. 

Liever een andere categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers

Of zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers