• Verzending binnen 3 werkdagen
  • Veilig betaling met IDEAL
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Persoonlijk en op maat gemaakt
  • Af te halen in Hoogeveen

Taarttopper naam en leeftijd

Zoek jij een toevoeging voor op jouw taart? De naam en leeftijd taarttopper is dat zeker. Deze taarttoppers kun je geheel naar wens personaliseren. 
De kleur, het formaat en uiteraard de naam en leeftijd pas je op de product pagina aan.

Op deze manier matcht de taarttopper perfect met de door jouw gekozen taart! 

 


 

Taarttopper met naam en leeftijd, passend voor iedere verjaardagstaart.

Een taarttopper met naam en leeftijd maakt een verjaardagstaart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de verjaardagstaart met gepersonaliseerde taarttopper!

Taarttopper met naam en leeftijd personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een verjaardagstaart bij iemand besteld of ga je de verjaardagstaart zelf bakken? In beide gevallen is het goed om ook over de taarttopper na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met een taarttopper. De taarttopper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de naam en leeftijd taarttopper, namelijk: de breedte, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Welke breedte naam en leeftijd taarttopper is mooi voor op de verjaardagstaart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op de verjaardag komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

 

 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de taarttopper verjaardag gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals macarons of (eetbare) bloemen. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper verjaardag gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 


Het kiezen van de kleur van de taarttopper met naam en leeftijd.

De gepersonaliseerde taarttopper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij bijna alle taarttoppers met naam en leeftijd kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. Zie de afbeeldingen hieronder ter inspiratie. 

 

 

Het juist invoeren van de gegevens voor op de gepersonaliseerde taarttopper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam en leeftijd wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastische verjaardag gewenst met de taarttopper!  

We wensen je sowieso een mooie verjaardag. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op je verjaardagstaart. 

Liever een andere categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers

Of zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers,