• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Naam taarttoppers

Zoek jij een naam taarttopper? Deze taarttoppers kunnen met of zonder prikker. Zonder prikker plak je de taarttopper op de taart met behulp van bijvoorbeeld een beetje botercreme (de enkele kleuren lenen zich hier het beste voor). Met prikker prik je de topper eenvoudig in de taart (twee kleuren maakt de topper steviger).

Alle naam taarttoppers zijn aan te passen. De kleur, het formaat en uiteraard de naam. Op deze manier matcht de taarttopper perfect bij de door jouw gekozen taart! 


Taarttopper met naam, passend voor iedere verjaardagstaart.

Een taarttopper met naam, maakt een verjaardagstaart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de verjaardagstaart met gepersonaliseerde taarttopper!

 

Taarttopper met naam personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een verjaardagstaart bij iemand besteld of ga je de verjaardagstaart zelf bakken? In beide gevallen is het goed om ook over de taarttopper na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met een taarttopper. De taarttopper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de naam taarttopper, namelijk: de breedte, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Welke breedte naam taarttopper is mooi voor op de verjaardagstaart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op de verjaardag komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de taarttopper met naam gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals macarons of (eetbare) bloemen. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 


Het kiezen van de kleur van de taarttopper met naam.

De gepersonaliseerde taarttopper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij  alle taarttoppers met naam kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. Zie de afbeelding hieronder ter inspiratie. 

 

Het juist invoeren van de gegevens voor op de gepersonaliseerde taarttopper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastische verjaardag gewenst met de taarttopper!  

We wensen je sowieso een mooie verjaardag. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op je verjaardagstaart. 

Liever een andere categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers

Of zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers