• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Taarttopper vlaggetjes

Wil jij taart vlaggetjes als taartdecoratie? Zoek dan niet verder! Hier vind je je vlaggetjes taarttopper met naam. Ook te vinden zonder naam. Zo kun je de taart vlaggetjes nog een keer hergebruiken. Je geeft de taart net dat beetje extra en de gasten zullen sowieso verrast zijn! De taarttopper vlaggetjes met naam en leeftijd kun je trouwens het jaar erop ook weer opnieuw gebruiken. Het cijfer is er eenvoudig af te halen, zo hou je alleen nog de naam over. Helemaal klaar voor de verjaardagstaart van volgend jaar dus!

 

 

 

Vlaggetjes taart topper, passend voor iedere verjaardagstaart

Met deze taart vlaggetjes maak je een verjaardagstaart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de verjaardagstaart met gepersonaliseerde taarttopper!

Vlaggetjes taart topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een verjaardagstaart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen zijn de taart vlaggetjes een goed idee om de taart nog persoonlijker te maken. Je maakt de taart namelijk eenvoudig af met een vlaggetjes taart topper. Deze taarttopper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de vlaggetjes taart topper, namelijk: de hoeveelheid tekst, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Hoeveel tekst past op de vlaggetjes taart topper? 

De taarttopper vlaggetjes met naam is ongeveer 20 cm breed. Het aantal vlaggetjes wat er aan kan hangen zijn maximaal 8 vlaggetjes. Mocht het meer vlaggetjes worden en past het niet mooi, dan neem ik neem ik contact met je op en zoeken we een andere oplossing: aangepaste taarttopper of geld terug.

 

Het kiezen van de kleur van de vlaggetjes taart topper.

De taart vlaggetjes kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste taart vlaggetjes kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. Zie de afbeeldingen hieronder ter inspiratie. 

 


Het juist invoeren van de gegevens voor op de taarttopper vlaggetjes met naam

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam en leeftijd wordt ook bij de taartvlaggetjes exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastische verjaardag gewenst met de vlaggetjes taartversiering! 

We wensen je sowieso een mooie verjaardag met veel jarigplezier. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende vlaggetjes taarttopper ontvangt voor op je verjaardagstaart. 


Liever een andere categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers

Of zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers