• Verzending binnen 3 werkdagen
  • Veilig betaling met IDEAL
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Persoonlijk en op maat gemaakt
  • Af te halen in Hoogeveen

Taart topper per thema

Shop hier je taart topper per thema. De meeste taart toppers zijn te personaliseren. De naam, leeftijd, tekst of het formaat pas je dan eenvoudig aan.  

Een taart topper, passend voor iedere taart

Met een taart topper maak je een taart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de taart met gepersonaliseerde taart topper!

 

Taart topper kiezen die bij je taart past

Wellicht heb je al een taart in gedachten en ben je nu bij de stap decoreren. Een taart topper is een mooie, stijlvolle en eenvoudige manier om de taart te personaliseren. Een taart topper shop je per categorie of per thema. Op deze pagina shop je o.a. de volgende thema's: Spiderman taart topper, taarttopper sweet 16, dino taart toppervlaggetjes taart topper, taarttopper geslaagd met naam, one taarttopper voor een cake smash of de eerste verjaardag en nog veel meer. Zie hiervoor de categorieën hierboven. 

Mocht de categorie iets breder zijn, dan kun je de taart topper wellicht shoppen per categorie. Uit de volgende categorieën kun je kiezen: taarttopper naam, taarttopper cijfer, Naam en leeftijd taarttopper, taarttopper vlaggetjes, taarttopper bruiloft, taarttopper verjaardag, taarttopper baby en taarttopper 3D. In dit geval verwijs ik je naar de pagina met categorieën taart toppers


Taart topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien ga je de taart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen is het goed om de taart topper af te stemmen met de taart. Op de site van MijnTaarttopper kun je de meeste taart toppers namelijk personaliseren. De kleur, breedte en tekst kun je eenvoudig aanpassen. Let er tijdens het personaliseren van de taart topper wel op dat je de juiste gegevens invoert. De tekst wordt namelijk letterlijk overgenomen. Eventuele spelfouten zou natuurlijk zonde zijn. 

 

Welke breedte taart topper is mooi voor op de taart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op het feestje komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de taart topper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taart topper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taart topper die 13 centimeter breed is. 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals een macarons of bloemen. Dan kun je ook voor een kleinere taart topper gaan. 

Meer lezen over de grootte van de taart topper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taart topper. 


Het kiezen van de kleur van de taart topper.

De taart topper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste taart toppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Zie de taarten met taart toppers hieronder ter inspiratie. Als je op de foto klikt, kom je direct bij de taart topper. 

Het juist invoeren van de gegevens voor op de taart topper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam en leeftijd wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Veel plezier gewenst met de taarttopper

We wensen je veel plezier met de taart topper. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taart topper ontvangt voor op je taart.