• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Baby shower taart topper

Baby shower taarttoppers. Maak je zelf de gender reveal taart of laat de deze maken? Met deze taarttopper maak je de taart helemaal af. Je prikt de taarttopper eenvoudig in de taart. De kleur en maat is aan te passen, zodat de taarttopper perfect past bij de gekozen of gemaakte taart. 

Ga jij voor cupcakes? De cupcake toppers zijn hier te vinden

 

 

Baby shower taart topper, passend voor iedere baby shower taart

Met deze baby shower taart topper maak je een babyshower helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de mama to be en de gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de gepersonaliseerde taart topper!

Baby shower taart topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een taart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen is de baby shower taart topper goed om over na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met een baby shower taart topper. Deze taart topper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de baby shower taart topper, namelijk: de breedte en de kleur.

 

Welke breedte is mooi voor op de baby shower taart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op de babyshower komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de baby shower taart topper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een topper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taart topper die 13 centimeter breed is. 
Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals bloemen of of macarons. Dan kun je ook voor een kleinere taart topper gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taart topper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taart topper. 


Het kiezen van de kleur van de baby shower taart topper.

De baby shower taartversiering kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste baby shower taart toppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. Zie de afbeeldingen hieronder ter inspiratie. 

 

Een fantastische babyshower gewenst! 

We wensen je sowieso een mooie babyshower. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op de taart. 

 

Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers

Of toch liever zoeken op categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers