• Handgemaakt met veel liefde!
  • Verzending binnen een week.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Veilig betalen via Ideal.

Cake smash 1 jaar taartdecoratie

Cakesmash? Een taarttopper hoort er sowieso bij! De taarttoppers kunnen worden aangepast. Pas de kleur, breedte en tekst aan. Zo past de taarttopper perfect op de door jou gekozen of gemaakte taart! 

 

Cake smash 1 jaar taartdecoratie, passend voor iedere cake smash taart

Met deze cake smash 1 jaar taartdecoratie maak je een cake smash helemaal af. Door de maat en kleur aan te passen wordt het totaalplaatje precies naar wens. 

Cake smash taartdecoratie 1 jaar personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een taart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen is de cake smash taartdecoratie goed om over na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met de cake smash taartdecoratie. De taarttopper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de cake smash taartdecoratie, namelijk: de breedte en de kleur.

 

Welke breedte is mooi voor op de cake smash taart? 

De bakker weet vaak wel welke vorm en maat geschikt is voor een cake smash taart. Ga hierover samen in gesprek. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

Maar op een cake smash taart kun je ook kiezen voor een iets kleinere taarttopper.  
Meer lezen over de grootte van de taart topper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taart topper. 

 

 

Het kiezen van de kleur van de cake smash 1 jaar taartdecoratie.

De cake smash 1 jaar taartdecoratie kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste cake smash taartdecoratie kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. 

 

 

 

Een fantastische cake smash 1 jaar gewenst! 

We wensen je sowieso een mooie cake smash. Dat wordt smullen voor de kleine en lachen voor jullie! Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op de cake smash 1 jaar taart. 

 

 

Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers

Of toch liever zoeken op categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers