• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Dino taarttoppers

Ga jij voor een dino themataart? Deze dino taarttoppers passen perfect op de dinotaart! De naam pas je eenvoudig aan. Daarnaast kun je ook de kleur en breedte aanpassen. Zo matcht de taarttopper perfect bij de taart. 
De taarttoppers zijn gemaakt van karton. 

Dino taarttopper, passend voor iedere dinotaart

Met deze dino taarttopper maak je een dino verjaardagstaart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de verjaardagstaart met gepersonaliseerde taarttopper!

Dino taarttopper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een dinotaart bij iemand besteld of ga je de dinotaart zelf bakken? In beide gevallen is de dino taarttopper goed om over na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met een dino taarttopper. Deze taarttopper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de dino taarttopper, namelijk: de breedte, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Welke breedte is mooi voor op de dino verjaardagstaart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op het dinofeestje komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een dinotaart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de dino taarttopper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een topper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 
Maar… Het kan ook zijn dat je al veel dino taartversiering op je taart hebt staan. Zoals een plastic dino of dino cupcake toppers. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 


Het kiezen van de kleur van de dino taarttopper.

De dino taartversiering kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste dino taarttoppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. Zie de afbeeldingen hieronder ter inspiratie. 


Het juist invoeren van de gegevens voor op de dino taarttopper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam en leeftijd wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een dinotastische verjaardag gewenst met de dino taartversiering! 

We wensen je sowieso een mooie dinoverjaardag met veel dinoplezier. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op je dino verjaardagstaart. 


Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers

Of toch liever zoeken op categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers