• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Taarttopper geslaagd

Geslaagd! Dat is reden voor een feestje met natuurlijk taart. Personaliseer de taarttopper niet alleen door de naam aan te passen, maar ook de kleur en maat. Zo past de taarttopper sowieso perfect op de (eigen gebakken) taart! 

 

Ga jij voor cupcakes? De geslaagd cupcakes zijn hier te vinden. 

Geslaagd taart topper, passend voor iedere taart.

Met een taarttopper geslaagd maakt een taart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de geslaagde en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de taart met gepersonaliseerde taarttopper!

Taarttopper geslaagd met naam personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een taart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen is het goed om ook over de taarttopper geslaagd na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met een taarttopper. De taarttopper prik je eenvoudig op de taart en geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de taarttopper geslaagd, namelijk: de breedte, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Welke breedte  is mooi voor de taarttopper geslaagd?

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op het feest komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de taarttopper geslaagd gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 


Het kiezen van de kleur van de taarttopper geslaagd met naam.

De gepersonaliseerde taarttopper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij bijna alle taarttoppers geslaagd kun je namelijk zelf de kleur kiezen! 

 

Het juist invoeren van de gegevens voor op de gepersonaliseerde taarttopper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam voor op de taarttopper geslaagd met naam wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastisch feest gewenst!  

We wensen je sowieso een mooi feest. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op je taart. 

 

Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers

Of toch liever zoeken op categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers