• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Jungle taart topper

Taarttoppers voor een jungletaart. De jungle taart topper prik je eenvoudig op de taart en geeft een spectaculair effect!
Veel taarttoppers zijn te personaliseren met naam, leeftijd, kleur en maat.

Ga jij voor cupcakes? De jungle cupcaketoppers zijn hier te vinden

 

 

Een jungle taart topper, passend voor iedere taart

Met een jungle taart topper maak je een jungle taart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de taart met gepersonaliseerde taart topper!


Een jungle taart topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien ga je de jungle taart bij iemand besteld of ga je de jungle taart zelf bakken? In beide gevallen is het goed om de jungle taart topper af te stemmen met de taart. Op de site van MijnTaarttopper kun je de meeste taart toppers namelijk personaliseren. De kleur, breedte en tekst kun je eenvoudig aanpassen. Let er tijdens het personaliseren van de taart topper wel op dat je de juiste gegevens invoert. De tekst wordt namelijk letterlijk overgenomen. Eventuele spelfouten zou natuurlijk zonde zijn. 

 

Welke breedte jungle taart topper is mooi voor op de taart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op het jungle feestje komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Maak je zelf de taart? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de jungle taart topper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taart topper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taart topper die 13 centimeter breed is. 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals een jungle dieren, (nep) bladeren of bloemen. Dan kun je ook voor een kleinere taart topper gaan. 

Meer lezen over de grootte van de taart topper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taart topper. 


Het kiezen van de kleur van de jungle taart topper.

De jungle taart topper kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste taart toppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Zie de taarten met taart toppers hieronder ter inspiratie. Als je op de foto klikt, kom je direct bij de taart topper. 


Het juist invoeren van de gegevens voor op de jungle taart topper

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam en leeftijd wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Veel plezier gewenst met de jungle taart topper

We wensen je veel plezier met de jungle taart topper. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taart topper ontvangt voor op je jungle taart. 

Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers


Of toch liever zoeken op categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers