• Verzending binnen 3 werkdagen.
  • Gratis verzending vanaf €19,95.
  • Persoonlijk en met liefde gemaakt.
  • Veilig betalen via Ideal.

Sweet 16 taart topper

Sweet 16 taarttopper voor een sweet 16 taart . Deze taarttoppers pas je aan door de naam, kleur en breedte aan te passen. Zo matcht de taarttopper perfect met de taart. 

Ga jij voor cupcakes? De sweet 16 cupcake toppers zijn hier te vinden. 

 

 

Sweet 16 taart topper, passend voor iedere sweet 16 taart!

Met deze sweet 16 taarttopper maak je een sweet 16 verjaardagstaart helemaal af. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de verjaardagstaart met gepersonaliseerde taarttopper!

Sweet 16 taart topper personaliseren, hoe werkt dat? 

Misschien heb je al een sweet 16 taart bij iemand besteld of ga je de taart zelf bakken? In beide gevallen is de taartversiering goed om over na te denken. Naast een passende kleur taart, maak je de taart namelijk eenvoudig af met een sweet 16 taart topper. Deze taarttopper prik je op de taart en het geeft meteen een spectaculair effect. 
Er zijn een paar punten waar je op moet letten tijdens het personaliseren van de sweet 16 taart topper, namelijk: de breedte, de kleur en het juist invoeren van de persoonlijke gegevens. 

 

Welke breedte is mooi voor op de sweet 16 verjaardagstaart? 

Om te beginnen inventariseer je eerst hoeveel gasten er op de sweet 16 komen. Dit geef je door aan de bakker, zodat er een taart wordt gemaakt die groot genoeg is dat iedere gast een stukje kan eten. Ga je zelf de sweet 16 taart bakken? Dan kun je in het schema hieronder zien hoe groot de taart ongeveer moet worden. 

 

Vervolgens maak je de keuze hoe breed de sweet 16 taarttopper gaat worden. Meestal wordt er gekozen voor een taarttopper die twee centimeter smaller is dan de diameter/breedte van de taart. Dus als de diameter/breedte van je taart 15 centimeter is, kies je voor een taarttopper die 13 centimeter breed is. 

Maar… Het kan ook zijn dat je al veel taartversiering op je taart hebt staan. Zoals een bloemen of macarons. Dan kun je ook voor een kleinere taarttopper gaan. 
Meer lezen over de grootte van de taarttopper? Lees dan deze blog over het kiezen van de breedte van je taarttopper. 


Het kiezen van de kleur van de sweet 16 taart topper.

De taarttopper sweet sixteen kun je helemaal matchen met de kleuren van de taart. Bij de meeste taarttoppers kun je namelijk zelf de kleur kiezen! Je kunt een kleur kiezen die lijkt op de kleur van je taart of iets wat helemaal afsteekt! Bepaalde kleurencombinaties doen het heel goed samen. Zoals blauw en goud of wit en goud. Zie de afbeeldingen hieronder ter inspiratie. 

 
Sweet 16 taarttopper
Sweet 16 taarttopper


Het juist invoeren van de gegevens voor op de sweet 16 taart topper.

Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste gegevens invoert tijdens het bestelprocedure. De naam wordt exact overgenomen. Dus eventuele typefouten ook. Controleer daarom altijd een keertje extra of alles juist is ingevoerd! 

 

Een fantastische verjaardag gewenst! 

We wensen je sowieso een mooie sweet 16. Voor vragen mag er altijd contact worden opgenomen middels de mail of Instagram. Het doel van Mijntaarttopper is namelijk dat je een perfect passende taarttopper ontvangt voor op je sweet 16 verjaardagstaart. 

 

Zoek je een ander thema? Klik op de link om bij het volgende thema te komen: cake smash taarttoppers, baby shower taarttoppers, geslaagd taarttoppers, Vaderdag taarttoppers, Moederdag taarttoppers, dino taarttoppers, jungle taarttoppers, voertuigen taarttoppers, Marvel taarttoppers, sprookjes taarttoppers, new home taarttoppers, Pasen taarttoppers, Koningsdag taarttoppers, Halloween taarttoppers, Sinterklaas taarttoppers, Kerst Taarttoppers, Eid Mubarak taarttoppers

Of toch liever zoeken op categorie? Klik op de link om bij de volgende categorie te komen: naam taarttoppers, cijfer taarttoppers, naam en leeftijd taarttoppers, vlaggetjes taarttoppers, bruiloft taarttoppers, verjaardag taarttoppers, baby taarttoppers, 3D taarttoppers, happy birthday taarttoppers